Біг Рол Веселка

-33%
Акція
Біг Рол Веселка
320 g.

• рис, норі, авокадо, креветка варена тигрова, сир вершковий, чука салат

199 грн.
299 грн.
кол-во:: 8 шт
• рис, норі, авокадо, креветка варена тигрова, сир вершковий, чука салат
Характеристики
Количество в наборе
кол-во: 8 шт