Рол Креветочка

Рол Креветочка
Вага: 295 g.

рис, норі, салат чука, сир вершковий, креветка

99 грн.
кол-во:: 8 шт

рис, норі, салат чука, сир вершковий, креветка

Характеристики
Количество в наборе
кол-во: 8 шт